Tre persona të panjohur sot në bulevardin Teodosij Gologanov në Shkup fizikisht kanë sulmuar personin F.S i cili ka kaluar me lëndime të rënda ku më pas ka kërkuar dhe ndihmë mjekësore në spital.

Ashtu si informon MPB, ngjarja ka ndodhur gjatë orës 12.50 minuta për shkak të keqkuptimit mes tyre ku edhe ka ardhur deri tek sulmi fizik.