01.02.2020., Sibenik - Medicinska maska za lice. Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, gjatë 24 orëve të kaluara (01/02.08.2020) janë regjistruar 396 shkelje për mos mbajtjen e maskës për mborjtje nga virusi korona

Ministria e Punëve të Brendshme apelon të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria me qëllim mbojtje nga Covid-19.