Ka ndodhur një incident në transportin publik qytetar në Shkup, është rrahur një djalosh 20 vjeçar.

Ashtu si informuan nga MPB-ja, dje në ora 23.30 në Sektorin për punë të brendshme në Shkup është lajmëruar se në udhëkryqin e rrugëve “Xhon Kenedi” dhe “Cvetan Dimov”, në autobusin e NPQ nr.57, dy persona të panjohur fizikisht e kanë sulmuar B.D.(20) nga Shkupi.

Po ndërmerren masa për zbardhjen e rastit.