Portierit të Kosovës, Arjanet Muriq, i është dyfishuar vlera e tij.

Pas paraqitjeve të mira në ndeshjet kur ka mbrojtur me Manchester Cityn dhe me Kosovën, ka bërë që vlera e tij nga një milionë sa ishte, tani të jetë mbi dy milionë euro.

Lajmin për Aro Muriq e bëri faqja e njohur e tregut të transferimeve, transfermarkt