Muaji nëntor shënoi numrin më të lartë të viktimave nga virusi korona. Raportet ditore të ISHP-së tregojnë se çdo 50 minuta ka ndërruar jetë nga një pacientë i infektuar me CoVid-19.

Ky muaj po mbyllet me mbi 750 vdekje, incidencë e cila vendin tonë e rendit të 8 në botë. Rritja e vdekshmërisë në këto katër javë është trefishuar, gjegjësisht javën e parë 111 dhe të fundit mbi 307 pacientë ndërruan jetë