Fotografi i njohur Mchel Setboun ka dhënë një kontribut tepër të çmuar duke fotografuar me aparatin e tij Shqipërinë e diktaturës.

Arkiva e tij e gjerë virtuale na njeh me disa momente interesante nga festimi i dasmave në Shqipëri.

Në fotografitë e mëposhte ajo që bje në sy është trishtimi i nuses, mungesa e ushqimeve mbi tryezë apo edhe shëndetet që para çiftit duhet të ngriheshin për partinë dhe diktatorin Enver Hoxha.

Hidhini një sy.