Një makine ka fluturuar nga rruga gjatë vozitjes në autostradën Tetovë-Gostivar, vetëm një kilometër nga pikë pagesa e Tetovës. Ne makina kanë udhëtuar dy persona te cilët sipas informatave te para kane kaluar me lëndime të trupore dhe jashtë rrezikut për jetë. Ne vend ngjarja kanë arritur zjarrfikësit dhe ndihma e shpejte. Pritet arritja edhe e prokurorisë për ta hetuar rastin.