🚧Punimet vazhdojnë me dinamikë të duhur.

📌Është me rëndësi të ceket se kjo rrugë më pare nuk ka ekzistuar dhe ka qenë kërkes e kahmotshme e banorëve të kësaj ane dhe përgëzoj Kryetarin e Komunës Likovës Erkan Arifi për punën që po bën në të mirë të banorëve të Likovës !

📌Agjencia për mbështetje finansiare në bujqësi dhe zhvillim rural bashkë me Komunën e Likovës vazhdojnë të jenë afër kërkesave të banorëve të Likovës.

📌Rruga do jetë shum me rëndësi për qarkullim dhe lidhje me kufirin në Tabanoc.
📌Zhvillojmë vendet rurale.

📌Vlera e projektit është përafërsisht 14 milion denarë.

Publiée par Abdul-Selam Selami sur Samedi 30 mai 2020