Loret Sadiku ka kërkuar që të rikthehet përsëri në Suedi por tani ishte përsëri FIFA që ia mohoi diçka të tillë.
Loret Sadiku, kohë më parë ka lënë Kombëtaren e Shqipërisë për të luajtur me atë të Kosovës, që në periudhën kur Kosova nuk ishte pranuar ende në FIFA.

Po së fundmin mesfushori nuik lejohët të luaj për Kombëtaren Kososvare pasi sipas FIFA-s kjo është jashtë rregullores.

Kujtojmë se Sadiku e kishte ndryshuar njëherë kombëtraen nga Suedia për në Shqipëri dhe hera e dytë është e palejuaeshme.

Gjithashtu raportohet se 27 vjecari ka kërkuar që të rikthehet përsëri në Suedi por tani ishte përsëri FIFA që ia mohoi diçka të tillë.

Në këtë situatë ai mund të luajë vetëm për Shqipërinë, dhe mbetet zgjedhje e trajnerit nëse do e thërrasë apo jo.