Seanca e sotme e Kuvendit për ndryshimet kushtetuese është shtyrë për në orën 16:00, për shkak të dorëheqjes së deputetit Tomisllav Tuntev.

Kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi, e konstatoi dorëheqjen e deputetit të LSDM-së dhe tha se do të jep afat që Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve ta njoftojë Kuvendin për dorëheqjen e tij.

Seanca e sotme për ndryshimet kushtetuese ishte paraparë të fillojë në orën 12:00, por për shkak të dorëheqjes së deputetit Tuntev, Talat Xhaferi e shtyu fillimin e seancës.