Autoritetet amerikane në Los Angeles kanë sekuestruar më shumë se 1000 armë në një shtëpi, në lagjen luksoze Holmby Hills.

Agjentët e policisë në Los Angeles filluan kërkimet, pas hetimeve për një person të dyshuar për prodhim dhe shitje të armëve të zjarrit të paligjshme.

Një person u arrestua në vendin e ngjarjes, me akuzën e prodhimit dhe shitjes së armëve të zjarrit. Nuk janë publikuar të dhëna në lidhje me arrestimin e personit.

Autoritetet thanë në një deklaratë se burime anonime i thanë se dikush po bënte transaksione të paligjshme të armëve të zjarrit.