Të përkujtojmë se Sela ashtu edhe Kasami u zotuan kundër Prokurorisë, ndërsa tani çështja është a do ta mbajnë fjalën?!
Qëndrimi kundër i VMRO së tashmë është i njohur .

Aleanca për Shqiptarët nuk do ta përkrahë Ligjin për Prokurori Publike ndërsa këtë e bëri të ditur vet deputeti i kësaj partie Syrija Rashidi, i cili përmes një konference për media kur deklaroi se ky ligj ka për qëllim vetëm faljen, dhe për këtë shkak, partia e tyre nuk do ta mbështetë këtë ligj.

Edhe deputeti i Lëvizjes Besa, Fadil Zendeli pak ditë më parë nga Kuvendi tha se Lëvizja Besa nuk do e përkrah ligjin për Prokurorinë Publike që sipas tij ata nuk janë konsultuar me versionin e fundit të ligjit.

Zendeli tha se nuk do ta votojnë këtë ligj sepse është ndryshe nga versioni i cili u morën vesh dhe i cili ishte në procedurë parlamentare para se të dërgohet për procedurë të shkurtuar.

Seanca është caktuar në orën 13.