Kryetari i ASH-së, Ziadin Sela, sonte në Alsat gjithë gazetarët dhe analistët që mbështetën idenë për kryeministrin shqiptar i quajti megafon.

Ai u shpreh se megafonët e shpërndanë idenë për kryeministër shqiptar duke mos ditur asgjë për idenë e kryeministrit.

Ndryshe idenë e Ali Ahmetit, e kanë mbështetur shumë intelektual shqiptar të Kosovës, Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut/TS