Aleanca për Shqiptarët, e drejtuar nga Ziadin Sela ka filluar hartimin e programit me të cilin do të garoj në zgjedhjet e 12 prillit.

“Është programi që synon transformim rrënjësor në vendin tonë. Këtë program jemi duke e ndërtuar me ekspertë të fushave të ndryshme për të ndryshuar jetën e çdo qytetari të këtij vendi”, thuhet në njoftimin e ASH. Kjo parti gjithashtu fton qytetarët të kontribuojnë në këtë drejtim. “Jepni idetë dhe sugjerimet për fusha të ndryshme”, thuhet në njoftim.