Funksionari dhe anëtari i lartë i BDI, Ilmi Selami ka dalur me një postim në përkrahje të kreut të BDI, Ali Ahmeti, pas publikimit të disa përgjimeve nga El Cheka.

Ja postimi i tij:
…e nxorët Selën, mandej Billin me Kimin, mandej këto shiptarçiçat e lsdm-së, mandej Fatimen me “shoqet” e veta…
Edhe para tyre kishte plot të tillë…
Tani Sheqerimi – el cheka…
A keni bre hala heronjë për t’i nxjerrë e për ta provuar sepse ky Ali Ahmeti goxha çelik i fortë paska qenë…!!!
Aj mundohuni edhe më tej, provoni mënyrat, ndëroni format, sjellni fytyrat, zgjidhni pajisjet, shihni veglat…bëjani diqysh se Aliu nuk rrënoheshka kollaj!!!
Pyfff !