Sot kishim nderin të kemi për vizitë zv. Drejtorin e Agjencisë për përkrahje financiare të bujqësisë dhe zhvillimit rural z. Abdul-Selam Selami dhe Kryetari i palodhur i Komunës së Likovës mr.Erkan Arifi. Ata vizituan dy rrugët që janë duke u ndërtuar prej te xhamia epërme e deri te varrezat e fshatit dhe prej te Ura deri te familja Zimberi.

Realizimi i këtyre projekteve financohet nga Agjencia për përkrahje financiare të bujqësisë dhe zhvillimit rural.

Artikulli paraprakXhemaili-Shalsi: Linja hekurudhore dhe autostrada energjetike, projekte madhore për Shkupin e Tiranën
Artikulli tjetërMinistria e Jashtme e Hungarisë: Shtyrja e negociatave me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë është katastrofike