Zv/ drejtori i Agjencisë për mbështetje financiare të bujqësisë dhe zhvillimit rural Abdulselam Selami në Komunën e Tearcës bashkë me Kryetarin e Komunës z.Isen Asani , Ministrin z.Hisen Xhemailin dhe sekretarin shtetëror Nefrus Celiku inspektuam rugën që lidh fshatin Nerasht dhe Dobrosht.

Projekt i miratuar dhe i financuar nga Agjencia për mbështetje financiare në bujqësi dhe zhvillim rural në vler mbi 15 milion denar me sipërfaqe 1600 m2.

Artikulli paraprakSerwer: Kosova është nën presion të arrijë marrëveshje para zgjedhjeve në Serbi
Artikulli tjetërKëngëtarja e njohur shqiptare bën thirrje publike: Stop tallavasë