Zv. Drejtori në Agjencionin për përkrahje financiare në bujqësi dhe zhvillim rural Abduselam Selami ka një lajm të mirë për bujqit në rajonin e Pollogut.

Të nderuar bujq nga rajoni i Pollogut,
Prej nesër në Njësitë rajonale të Ministrisë së bujqësisë mund ti merrni kartelat për “naftë të gjelbër”
Tetovë – për 1799 persona fizik ose juridik,
Gostivar – 326 persona fizik ose juridik,
Bogovinë -246 persona fizik ose juridik,
Me shëndet!