Projekt i finansuar nga Agjencia për mbështetje finansiare në bujqësi dhe zhvillim rural dhe Komuna e Butelit.

Punohet intenzivisht dhe presim që deri në fillim të vitit të ardhshëm të mbarohet.

Rrugë e cila është shume e rëndësishme nga banorët e Lubotenit.

Mjetet janë të siguruara nga buxheti u Maqedonisë së Veriut.