Sot në Mateç të Karadakut bashkë me Kryetarin e Komunës së Likovës z.Erkan Arifi dhe Ministrin e Kulturës z.Hysni Ismaili vëzhguam punimet në ndërtimin e shtëpisë së kulturës në f. Mateç dhe rregullimit të oborrit dhe parterit.

– Mjetet financiare, për realizimin e këtyre projekteve, komuna e Likovës, i ka siguruar nga :
-Agjencia për mbështetje finansiare në bujqësi dhe zhvillim rural
-Ministria e Kulturës ,

Përveq Shtëpis së Kulturës , Agjencia për mbështetje finansiare në bujqësi dhe zhvillim rural finanson edhe rrugën që lidhë fshatrat Mateç dhe Vishtic.

Projektet finansohen nga buxheti i Maqedonisë së Veriut të miratuara në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Artikulli paraprakDiona Fona publikon bashkëpunimin e ri (VIDEO)
Artikulli tjetërVazhdon fushata “Shkolla të sigurta, fatosa të sigurtë”