Komuna e Studeniçanit paraqet një video inçizim, të bërë pas përfundimit të ndërtimit të rugëve 7 dhe 10 në Studeniçan.
Projekti u financua nga Agjencia për përkrahje financiare në bujqësi dhe zhvillim rural.

Lehtësojmë lëvizjen e qytetarëve duke përmirësuar kushtet infrastrukturore!

Në vazhdim Ju paraqesim një video inçizim, të bërë pas përfundimit të ndërtimit të rugëve 7 dhe 10 në Studeniçan.Projekti u financua nga Agjencia për përkrahje financiare në bujqësi dhe zhvillim rural. Lehtësojmë lëvizjen e qytetarëve duke përmirësuar kushtet infrastrukturore!***Во продолжение Ви споделуваме едно видео снимка, направено по завршување на изградбата на улиците 7 и 10 во Студеничани.Проектот е финансиран од Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој. Го олеснуваме движењето на граѓаните, подобрувајќи ги инфраструктурните услови!———Shërbimi për informim i Komunës së StudeniçanitСлужба за информирање на општина Студеничани

Publiée par Komuna e Studeniçanit – Општина Студеничани – Municipality of Studeničani sur Mercredi 25 décembre 2019