Zv.drejtori i Agjensionit për përkrahje financiare në bujqësi dhe zhvillimin rural z. Abdulselam Selami nuk ndalet me investime kapitale në Komunët shqiptare! E radhës është Komuna e Studeniçanit , me ç’rast kanë filluar punimet për ndërtimin e dy rrugëve në këtë fshat, me gjatësi prej 500m dhe 581m.Vlera e projektit është 7,173,841.00 denarë me tvsh të përfshirë, ndërsa mjetet janë siguruar nga Agjencia për përkrahje financiare në bujqësi dhe zhvillim rural dhe bashkëfinancim nga Komuna e Studeniçanit. Realizues i punimeve është kompania VATO DOO Studeniçan.Afati i realizmit të punimeve ështe 8 muaj.

Artikulli paraprakRrogat në arsim, Zaev : MASH dhe SASHK të gjejnë zgjidhje
Artikulli tjetërNismat kundër Ligjit për përdorimin e gjuhëve, LSDM: Ligji në harmoni me Kushtetutën