Përdorni aplikacionin “TVSH-ja ime” për të kontribuar në një buxhet më të madh familjar dhe rritje ekonomike!

Zëvendës drejtori i AMFBZHR, Avdul Selam Selami, sot nga Çairi i Shkupit, njoftoi se po kyçet zyrtarisht në fushatën #TVSH- ja ime. Me këtë masë qytetarët kanë mundësi me secilën llogari fiskale deri në 30.000 denarë, ti rikthejn 15% të TVSH-së së paguar. Përmes kësaj mase:

✅ Çdo familje mund të kthejë në buxhetin e familjes një pagë plus

✅Përmirësohet standardi jetësor i qytetarëve

✅Ekonomia gri po zvogëlohet

✅ Mundësohet pagesë më e mirë e taksave

Me më shumë para në buxhet, kushtet e biznesit po përmirësohen për të mbështetur kompanitë e biznesit vendas, rritjen e pagave dhe krijimin e vendeve të reja të punës