Zv/drejtori i Agjencisë për mbështetje finansiare në bujqësi dhe zhvillim rural Abdul Selam Selami, ka takuar sot fermerët e fshatrave të Manastirit në Grajshnicë,Kishavë, Mexhitli të cilët kryesisht merren me mirëmbajtjen e lopëve dhe dhenve. Në këto takime të frytshme fermerët patën mundësinë të informohen në lidhje me ndarjen e subvencioneve për masën për “Bujk të ri” dhe masat e tjera nga Ipard Programi si dhe shpaluan problemet dhe nevojat e tyre që kanë si bujq, duke diskutuar sëbashku për zgjedhjen e duhur të tyre.Në bashkëbisedim u shtruan problemet që i tangojnë ksaj ane , ndërkaq Selami shprehu bindjen se ndihma për Manastirasit nuk do të mungojë asnjëherë! Në takim ishte i pranishëm edhe sekretari shteteror ne ministrinë e bujqësisë, Nefrus Çeliku.

nga Manastiri ne takim me fermeret