CILA PARTI EDHE CILI POLITIKAN SHQIPTAR NË MAQEDONINË E VERIUT – ME FAKTE DHE ARGUMENTE TË GJALLA -JO ME PËRRALLA E DEMAGOGJI KA BËRË TË MIRA PËR POPULLIN SHQIPTARE TË KËTIJ SHTETI-QË NGA THEMELIMI I SISTEMIT SHUMËPARTIAK NË KËTË SHTET QË NGA VITET E 90-ta E DERI MË SOT…!!!

Është mirë të dalin hapur të gjithë Politikanët Shqiptarë që janë marrë me Politikë në Maqedoni-që nga fillimi i Sistemit Shumë partiak në këtë Shtet-që nga vitet e 90-ta e deri më sot…!, Pra e kam fjalën edhe për Ata Politikan Shqiptarë -të cilët prej atëherë e deri më sot kanë lëvizur sikur Hijenat…!, i kane ndërruar Partitë sikur çorapet…!, e gjithë këtë punë e kanë bërë vetëm për Interes Politik e Financiar Personal edhe Klanor , të dalin Tani hapur para Popullit Shqiptar të Maqedonisë edhe të na tregojnë :
se gjatë Karrierës se tyre Politike :

Çfarë të mira kanë bërë Ata „Burra“…!-
për Shqiptaret e Maqedonisë së Veriut…?!!!
Veç në këtë rast dua Fakte dhe Argumente te gjalla qe duken dhe preken nga secili Shqiptar në këtë Shtet …!, e Jo demagogji-përralla e kopalla te çajtoreve dhe kafeneve te Strugës, Bit Pazarit, Tetovës, Gostivarit, Dibrës e Kumanovës…!

Si duket Dikush ende Sot pa turp leh, shet demagogji, përralla e kopalla në Tv e rrjete Sociale…!, ndërsa dikush tjetër, edhe pse ndoshta me vonese e mangësi nga më të ndryshmet, por me shumë mund, pune, durim , urtësi e sakrificë njëkohësisht …!, ka arritur që CËSHTJEN SHQIPTARE në Maqedoni Sot ta Ngrise aq Lartë në Nivel Shtetëror, në çdo Element te Shtetit…!, ku ne Fakt Shqiptaret nuk kane qene asnjëherë më parë gjatë Historisë së Këtij Shteti…!
Burra…!, përderisa dikush më shume se 30 vjet politik bërje në Maqedoni ka shitë demagogji, përralla e kopalla, edhe i ka ndërruar partitë më shpesh se çorapet për interes financiar e politik personal…!, Dikush tjetër për 18 vjet politik bërje, edhe 20-30 vjet angazhim, vetëflijim edhe sakrifice në mërgim i ka vu njëherë e përgjithmonë Bazat e Shëndosha dhe të Forta te Qenies dhe Shpirtit Shqiptar në këtë Shtet…!

Populli thotë: „ Punët që duken…!, kallahuz nuk dojne“…!

Pra Ju të gjithë të Lartpërmendur dilni Sot para Popullit edhe hapur tregoni me Fakte dhe Argumente…!, se :
Çfarë të mira keni bërë për Shqiptarët…?, se na lodhët me përralla e demagogji…!!!

Dr. Spec. Bujar Selmani