Gjykimi për rastin Titanik u anulua për shkak se i akuzuari Martin Protugjer ishte sëmurë dhe dërguar në emergjencë.

Avokati i tij nuk tregoi se çfarë halli ka, se çfarë sëmundje e mundon dhe nëse ka mundësi të vazhdojë të gjykohet së bashku me pjesën tjetër të grupit kriminel të akuzuar për krime zgjedhore, por vetëm qartësoi se të paktën një javë, ai nuk do ketë mundësi të paraqitet në gjykim. Gjykimi do të vazhdojë më 24 shtator.