Qytetarët e Kosovës janë ftuar që të aplikojnë në Serbi për tu vaksinuar kundër Covid-19.

Përmes një njoftimi për medie, e ashtuquajtura Zyrë për Kosovën në Qeverinë e Serbisë ka thënë se aplikimi duhet të bëhet në institucionet shëndetësore në vendet ku jetojnë.

E imunizimi do të bëhet për qytetarët nga Kosova në tri qytete të Serbisë.

Ata nga komunat e Veriut në Rashkë, ndërsa ata nga pjesët tjera në Kurshumli dhe Bujanoc.