Një nga humoristët më të pëlqyer shqiptar është edhe Sevdai Radogoshi.

Si për projekte të tij, ashtu edhe për jetën e tij private, aktori nga Gjakova komentohet tej mase në mediat rozë.
Së fundmi Sevdai apo siç e njohim Qumili, shpalos për ndjekësit e tij në rrjetin social Instagram një fotografi që është realizuar para katër dekadash.

Në një fotografi bardhë dhe zi, ku shihet me bashkëshorten e tij Qumili tregon një imazh të realizuar 1975, dhe po në të njëjtën pozë ai vjen edhe në këtë vit.