Ministri për Punë të Jashtme dhe Tregti të Republikës së Hungarisë, Peter Siarto sot do të qëndrojë për vizitë në vend.

Siarto do të takohet me zëvendëskryeministrin për Çështje evropiane Bujar Osmani, ndërsa është paraparë të mbajnë pres konferencë të përbashkët.