Hoxhë Shefqet Krasniqi i ka shkruar mesazh reperit Gjiko.

Një fotografi e Elita Rudit në Instagram ka ngjallur reagime të shumta në Instagram.

Në foton ku ajo shfaqet duke u puthur me delfin, në mesin e shumë komentuesve si në shaka i ka shkruar edhe bashkëshorti i saj Gjiko, koment ky i cili ngjalli reagime dhe u përmend edhe emri i hoxhës Shefqet Krasniqi.

Kjo pasi hoxha gjithmonë jep këshilla edhe për jetën në çift andaj Gjiko ka treguar publikisht se komenti i tij nuk lidhet aspak me të dhe se ka respekt të madh për hoxhën.

Këtë Gjiko e bëri nëpërmjet një Instastory tek i cili i ka shkruar mesazh edhe vetë hoxha. Në vazhdim ua sjellim mesazhin që Shefqet Krasniqi i ka shkruar Gjikos e më pas ai e ka publikuar në Instastory.