Në magjistralen Kaçanik – Hani i Elezit ka pasur shembje të gurëve gjë që ka bllokuar këtë aks rrugor.
Rastin për Indeksonline e ka konfirmuar edhe Policia e Kosovës.

“Po, mbrëmë dhe sot ka pasur shembje të gurëve për shkak të reshjeve të shiut” sqaron PK.