Të gjitha martesat dhe lidhjet ndryshojnë përgjatë kohës dhe kjo është krejtësisht normale.

Megjithatë, për shkak të këtyre ndryshimeve, shumë njerëz besojnë se partnerët e tyre më nuk janë të dashuruar.

Sidoqoftë, ekspertët thonë se kjo nuk është e vërtetë, por, në mënyrë që të siguroheni, ata ju tregojnë një shenjë që është indikator se partneri është ende i dashuruar marrëzisht në ju.

Ju shikon në sy

Kur është ulur përball jush gjatë darkës, ai nuk qëndron në telefon dhe nuk shikon askund tjetër përveç juve në sy.

Sipas hulumtimeve, çiftet që janë të dashuruar marrëzisht, e shikojnë njëri-tjetrin në sy mesatarisht 75% të kohës.

Kontakti me sy është shumë i nevojshëm për t’u lidhur emocionalisht dhe shpirtërisht dy persona, ndërkaq nëse e bën këtë edhe pas disa viteve lidhje me ju, atëherë ajo lidhje ende ekziston dhe është shumë e fortë.