Është shumë me rëndësi për një femër që të ketë një vetëbesim se partneri e do atë përjetësisht, ky vetëbesim lidhet me shenjat që ia ofron partneri.

E këto shenja janë si interesimi i madh ndaj jush, dëshira për të kaluar kohë me ty, marrëdhëniet seksuale nuk janë faktori kryesor për të.

Gjithashtu nëse iu tregon gjëra që askush nuk i ka ditur më parë, është besnik ndaj jush si dhe kur nuk ka frikë të flasë për të ardhmen me ty.

Këto janë shenjat e duhura që tregojnë dashurinë e tij ndaj jush.