Sot u mbajt manifestimi kulturor “Dita e Plisit 2018″.
Kësaj radhe burrat me qeleshe u mblodhën në Odën e Daut Feratajt në Uçë të Istogut.

Manifestimi u organizua në disa pjesë, ku në pjesën e parë kishte kumtesa me tematikë kulturore, ndërsa në pjesën e dytë këngë nga tradita e lashtë popullore.

Poashtu u recituan edhe poezi, e u dëgjuan anekdota dhe barcoleta.