Ministrja e Mbrojtjes Radmilla Sheqerinska deklaron se ushtria është institucioni në të cilin qytetarët kanë besimin më të madh.

“Ushtria është institucioni në të cilin qytetarët kanë besimin më të madh! Urime për të gjithë anëtarëve!

Stabiliteti, gatishmëria për të ndihmuar në çdo kohë, këmbëngulje dhe kompetencat – janë karakteristikat që qytetarët i kanë shpërblyer me besimin e tyre. Kjo u vërtetua në kohën e coronavirusit dhe do të vazhdojë ta bëjë këtë edhe në të ardhmen.

Anëtarësimi në NATO vetëm i ka forcuar këto vlera”, ka shkruar Ministri i Mbrojtjes Radmilla Sheqerinska në Facebook