Rinia e Sarajit sot një zëri tha #PO, me 15 korrik bindshëm do i dërgon për deputet dy kandidatët e Sarajit që jemi unë dhe Arben Ziberi, kuptohet të kryesuar nga bartësi i listës Izet Mexhiti.

Me këtë rini bindshëm do fitojm ❤️
Nga super takimi i organizuar nga shefi i shtabit komunal z.Blerim Bexheti dhe Forumi Rinor BDI-Saraj në Liqenin e Treskës.

Rinia e Sarajit na mbështet fuqishëm mua dhe kandidatët tjerë për deputet të BDI!
Faleminderit shumë 🙏