Këngëtarja e njohur Ryva Kajtazi ka ndryshuar shumë në pamje. Ajo ka bërë disa ndërhyrje në pamjen e jashtme, duke e freskuar mjaftë atë.

Ryva, i është kthyer sërish tregut të dasmave e ahengjeve, e gjithashtu po sjell edhe projekte të reja muzikore.

Ryva, në aspektin privat po ndihet shumë rehat dhe po e shijon në maksimum rriten e ë bijës, shkruan “Kosovarja”.

Edhe bashkëshorti i saj e trajton shumë mirë e me shumë dashuri, madje i bënë edhe dhurata romantike, si këtë buqetë me lule.