Me rastin e ditëlindjes kreu i qytetit të Shkupit Petre Shilegov falënderoi të gjithë për urimet që i kanë dërguar.

Prandaj ëmbësirat e shumëta që mori sot i dërgoi tek fëmjët e “SOS fshati i fëmijëve” dhe në qendra të tjera të fëmijëve me nevoja të veçanta si dhe nëpër Klinika ku qëndrojnë fëmijë.

Gjithashtu Shilegov shfrytëzoi këtë rast për të apeluar për të dhuruar donacione për fëmijë me sindromën down.