SHKA Jehona e Malësisë së Sharit, gjatë muajit nëntor do të merr pjesë në festivalin botërorë që do të mbahet në Doha të Katarit.

“SHKA Jehona e Malësisë së Sharit, pjesëmarrëse në festivalin botëror në Doha të Katarit ku qëndrimi jon do të jetë 6 ditor nga 14.11.2018 deri me 20.11.2018 ku në konkurrencë do të kemi 18 shtete të ndryshme nga gjithë bota , ku Jehona e Malësisë-Tetovë do të paraqes kulturën kombëtare me valle tradicionale nga rrafshi i Pollogut dhe malësia e Sharrit”, njoftojnë nga SHKA Jehona e Malësisë së Sharit.

Artikulli paraprakMickoski: Amnisti me ligj për të gjithë pjesëmarrësit e “27 prillit”
Artikulli tjetërOsmani: Inkurajime nga Brukseli për anëtarësimin në NATO