Shkolla e mesme “Cvetan Dimov” kampion në Futsal

Kampion qyteti ✅
Kampion shteteror ✅
Kampion në turneun në Podgoricë ✅
Nxënësit tanë konfirmuan edhe njëher formën e tyre fantastike. Pas shpalljes kampion në nivel të qytetit të Shkup-it dhe në nivel të të gjitha shkollave të mesme në Republikën e Maqedonisë së Veriut, së fundi fituan edhe turneun në Podgoricë, ku mposhten vendasit me rezultat 5-4. Punë e palodhshme e kolegëve të sportit sjelli edhe frytet. Krenar me djelmoshat tanë, krenar me kolegët tanë. URIME KAMPIONA 🏆🏆🏆 #TRIPLETE

evn