“Shkolla e mesme profesionale teknike realizon projektin e radhës “Smart School Smart Generation” në kuadër të Erasmus + projekteve ndërkombëtare.
Pjesmarës janë 40 nxënës nga shkolla të mesme nga Anglia, Italia, Polonia dhe Turqia.

Në këtë periudhë 6 ditëshe të qëndrimit në Tetovë u realizuan aktivitete të shumta të përbashkëta arsimore si dhe u bënë vizita në shumë institucione edukative arsimore, kulturore dhe sociale.” – thotë Arifi

Për më shumë ndiq linkun:

Shkolla e mesme profesionale teknike realizon projektin e radhës "Smart School Smart Generation" në kuadër të Erasmus +…

Publiée par Teuta Arifi sur Jeudi 10 octobre 2019