Ka shkuar në 82 numri i migrantëve të vdekur të cilëve iu është përmbysur varka në bregun tunizian javën e kaluar.

Sipas Reuters, thuhet se varka mbante 86 njerëz, 4 persona kanë mbijetuar dhe janë shpëtuar më pas janë sjellë në Tunizi.

Një nga katër të mbijetuarit, më vonë kishte vdekur në një spital, anija ishte duke shkuar nga Libia në Itali.

evn