Gjatë ditës së djeshme kanë ndodhur gjithsej 14 aksidente, nga të cilët një person ka marrë lëndime të rënda, ndërsa 11persona kanë kaluar vetëm me lëndime të lehta.

Nga MPB informojnë se gjatë 24 orëve policia e trafikut ka zbuluar dhe sanksionuar një numër më të madh të kundërvajtjeve.

Janë sanksionuar 43 shoferë të cilët kanë lëvizur me shpejtësi më të madhe se sa e lejuara, 16 shoferë janë larguar nga trafiku.