Mëngjesin e sotëm në udhëkryqin kryesorë në afërsi të godinës së “Operës dhe Baletit” ka ndodhur një aksident mes një makine të policisë dhe një motoçiklete.

Dëshmitarët në vendngjarje thonë se fatmirësisht nuk ka të lënduar dhe se për momentin policia po kryen kontrollet e duhura për zbardhjen e plotë të rastit.