Ministria për Punë të Brendshme ka informuar se mbrëmë rreth orës 18.40 në SPB – Shkup është paraqitur se në një banesë në bulevarin “Avnoj” në Shkup është gjendur i vdekur personi me iniciale N.GJ (38).

Nga mjeku i Ndihmës së Shpejtë është konstatuar vdekje pa gjurmë të dhunës.

Hetime kanë kryer ekipe të MPB-së dhe Prokurorisë.