Më 2 maj 2019, rreth orës 00:20, në SPB-Shkup është raportuar se disa njerëz në bulevardin “Shën Klementi i Ohrit” kanë grabitur personin B.O. (30) shtetase i Republika së Turqisë, i cili përkohësisht banon në Shkup, shtetasit turk i është grabitur telefoni dhe paratë të cilat i kishte me vete.