Siç njoftojnë nga Sektori për Punë të Brendshme Shkup, 11 persona kanë marrë lëndime të lehta trupore në tetë aksidentet që kanë ndodhur në Shkup. Në gjashtë aksidente tjera është shkaktuar vetëm dëm material.

Sipas SPB Shkup, dje policia e komunikacionit ka gjobitur 18 shoferë që kanë tejkaluar shpejtësinë, ndërsa nga komunikacioni ka përjashtuar tre shoferë që kanë vozitur nën ndikim të alkoolit, 19 vozitës pa leje të vozitjes dhe një fillimtar, si dhe 18 automjete të paregjistruar

Logo
Zgjedhjet 2019

Lajme

Kosovë

Sport

Futboll

Magazina

Cult

Ekonomi

Femra

Stili

Shëndetësi

Kuzhina

Auto

Teknologji

Fun

Kërko Punë

Arkiva

Marketing
LAJME / SHKUPI
Shkup, lëndohen 11 persona në tetë aksidente në Shkup
39 minuta

Siç njoftojnë nga Sektori për Punë të Brendshme Shkup, 11 persona kanë marrë lëndime të lehta trupore në tetë aksidentet që kanë ndodhur në Shkup. Në gjashtë aksidente tjera është shkaktuar vetëm dëm material.

Sipas SPB Shkup, dje policia e komunikacionit ka gjobitur 18 shoferë që kanë tejkaluar shpejtësinë, ndërsa nga komunikacioni ka përjashtuar tre shoferë që kanë vozitur nën ndikim të alkoolit, 19 vozitës pa leje të vozitjes dhe një fillimtar, si dhe 18 automjete të paregjistruara.

Gjithashtu janë dënuar edhe dy shoferë që kanë kaluar udhëkryqin në të kuqe, dy shoferë që nuk kanë dhënë përparësi kalimi këmbësorëve, tre shoferë për tejkalim të parregullt, një motoçiklist për mospërdorim të helmetës mbrojtëse, një shpfer për mospërdorimin e rripit të sigurisë si dhe tetë shoferë që kanë përdorur telefonin gjatë vozitjes së automjetit.

Nga SPB Shkup njoftojnë se me automjetin e veçantë ‘Karoteci’ janë ngritur 67 automjete.