Nga nesër më 1 qershor fillon orari i ri i parkimit zonal në Shkup, njoftojnë nga ndërmarrja parkingjet e Qytetit të Shkupit.

Orari i ri për zonat A,B,C dhe D nga e hëna deri të shtunën do të jetë nga ora 7 deri në ora 23.