Ekipet e NP “Rrugë dhe rrugica” këto ditë vendosën shtylla mbrojtëse para shkollës fillore “Liria” në rrugën “Cvetan Dimov “.

Me shtyllat e vendosura i vihet fund parkimit të automjeteve në këtë pjesë të qytetit, mundësohet lëvizja pa pengesa e këmbësorëve dhe rritet siguria e nxënësve.