Në sallonin për Expozita Imperial 2 u hap expozita personale e piktores nga Kërçova dr.Lulzime Osmani.

Osmani u shpreh tejet e emocionuar për ekspozimin e këtyre punimeve dhe ajo mendon se kjo

ekspozitë do të përcjellë mesazh dhe të tregojë se arti jonë është i kohës, modern.

Piktoreja Dr. Lulzime Osmani, në punimet e saja ka arritur të ndërtojë autonominë dhe paradigmën personale metafizike të pikturës, qenies reale të artit.

“Pikturat e saja njëkohësisht janë edhe një avangardë drejtë lirisë së shprehjes që është e bazuar në vetënjohjen personale dhe interpretimin individual figurative”. U shpreh Metin Izeti

Piktoreja Dr. Lulzime Osmani, në punimet e saja ka arritur të ndërtojë autonominë dhe paradigmën personale metafizike të pikturës, qenies reale të artit.

Artikulli paraprakVijon akoma takimi VV-LDK, s’dihet nëse ka marrëveshje për koalicion
Artikulli tjetërOsmani: Me një njësi zgjedhore fiton BDI-ja 2 deputet më shumë, por shqiptarët humbin 8 deputet